2n dia en Islàndia

Avui ha sigut un dia molt intens, hem començat amb una visita guiada per Reykjavik, on hem poguy vore els monuments i edificis més emblemàtics de la ciutat, hem vist l'edifici de l'òpera, el port antic, la principal esglèsia de la ciutat i tot el centre de la ciutat. La visita ha estat guiada per un guia local que ens ha explicat moltes curiositats d'aquest país.

Després hem començat amb els continguts del curs. En el grup hi ha una profe de República Txeca, dos de Hungría, 2 polaques i una profe de Bèlgica. Hem estat fent moltíssimes activitats per a fer a l'aula amb els alumnes, la majoria de les activitats han sigut dinàmiques de grup i altres han sigut activitats per a parlar cadascú de la seua personalitat explicant a tot el grup quins són els seus punts forts  i debilitats.

Per a concloure la sessió de formació, cadascú de nosaltres s'ha preparat un monòleg que ha hagut d'interpretar i expossar a tot el grup. Aquesta activitat ha sigut molt interessant ja que s'ha donat molta importància a la dramatització, l'expressió corporal i l'entonació a l'hora de fer una pressentació i poder arribar al alumnes.




 







Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

6é i ultim dia en Islàndia

ISLANDIA 21.8.21