ISLANDIA 21.8.21

Hola companys!!!

Després d'un llarg viatge i moltes hores d'espera en aeroports, estacions de tren, autobus i taxis, he arribat a la terra de gel i foc. ISLÀNDIA!! En islandés, ísland. El seu nom prové d'un vocable del nòrdic antic i el significat del qual, com no podia ser d'una altra forma és, “terra de gel”.

A causa de la seva localització, és un país amb gran activitat volcànica i geològica, la qual cosa va generar la seva formació i que dóna lloc a més de 200 volcans.

Avui he començat el curs anomenat "Soft Skills". Aquest curs està enfocat a ensenyar-nos estrategies i fer activitats per a millorar i desenvolupar en els alumnes certes habilitats com són l'empatia, l'asertivitat, la inteligencia emocional, l'autoestima....etc. Tot açò amb l'objectiu de millorar el clima en l'aula, ja que si millorem la part emocional dels alumnes, aquestos estaran més motivats i més receptius per a apendre.

Hem fet una primera pressa de contacte, ens hem pressentat i hem fent activitats de cohesió i dinàmiques de grup. Activitats molt interessants per a fer-les en classe amb els alumnes els primers dies del curs.





Per acabar un dia gèlid, una sopa típica islandesa. El recipient és de pa!!!





Comentarios

Entradas populares de este blog

2n dia en Islàndia

6é i ultim dia en Islàndia